formare

Care este puterea STEP IT Computer Academy

Principiile Academiei ajută specialiștii absolvenți gata să plece la muncă imediat după absolvire

practică

Practică Mai multă practică

La baza oricărui curs din cadrul STEP IT Academy — fie de 2 ani, 1 an sau de șase luni — toate sunt axate pe 70% practică și o lucrare de diplomă obligatorie. Acest lucru este important, deoarece viitorul specialist IT trebuie să poată comunica cu angajatorul în terminologiile domeniului — elaborând proiecte de succes și indicatori de afacere aferenți.

STEP — nu este doar o remarcă în CV, ci biletul spre o profesie de succes în IT.

programe

Numai programe actuale

Nu este nimic constant în lumea IT. Totul se schimbă: tehnologiile, instrumentele, abordările în lucru. Ne asigurăm ca programul de studii să fie actualizat de la admitere la admitere. În fiecare an, adăugăm noi materiale și consultăm specialiștii din cele mai bune companii IT pentru a înțelege ce cunoștințe lipsesc specialiștilor începători.

Rezultatul — un program bine determinat, analizat minuțios.

atmosferă

Atmosfera de străduință și ajutor reciproc

În cadrul STEP IT Academy, menținem o atmosferă de străduință și asistență reciprocă. Studenții se unesc în echipe pentru a face față sarcinilor dificile, iar profesorii fac ca procesul de studii să nu se transforme în rutină și să rămână interesant..

Fiecare student are un scop, cunoaște obstacolele care pot apărea și știe cum să le depășească.

Scopul nostru

Scopul academiei sunt studiile de calitate, după care profesorii să perceapă absolventul ca pe un profesionist, gata să fie încadrat în câmpul muncii.

Formele de studii

Știm că aveți și alte lucruri de făcut pe lângă antrenament. Pentru a nu fi nevoit să tai timpul și să te grăbești constant undeva, am făcut un program care să se adapteze la tine. De exemplu, dacă nu aveți timp să studiați cu un grup de seară, mergeți la curs în timpul zilei sau alegeți cursuri individuale cu programul propriu.

alege o ramură

Motivație și ajutor

Sistemul MyStat

Pentru a urmări progresul, a ajuta momentele dificile și a motiva elevii, folosim sistemul MyStat. Acesta este un cont personal pe un site unde există un program de clasă, o scală de succes pentru subiecți și un magazin intern cu un schimb de puncte pentru premii.

Mediu confortabil de învățare

Pentru a studia la STEP IT, trebuie doar să veniți la cursuri. Nu aveți nevoie de pixuri, caiete, manuale sau chiar computer. Compunem noi materiale de instruire, instalăm noi calculatoare în sălile de curs și trimitem note de prelegere la oficiul poștal.

Practică profesori

Căutăm și angajăm oameni cu experiență didactică de 5 ani sau mai mult. Acest lucru este important, deoarece doar un profesor profesionist îi va ajuta pe studenți cu diferite niveluri de cunoștințe să devină un specialist puternic.

Abordarea noastră

La STEP IT, fiecare student merge pe scara „cunoștințelor - abilităților - abilităților - competențelor”.

Abordarea noastră

cunoștințe

Aceasta este ceea ce elevul primește la cursuri sub formă de materiale abstracte și metodologice.

Abilități și abilități

aceasta este cunoștința pe care studentul o asigură pe teme și pe lucrări la termen.

competență

Acestea sunt abilități aduse automatismului.